CE logo ISO Certified
Tel: (+4) 0771 194 087 E-mail: hale@mexi.ro
Hala pentru depozitare si productie
Hala pentru depozitare si productie

Deoarece profilele sunt preasamblate mecanic, executarea acestui tip de hale se realizeaza cu rapiditate si cu mai multa usurinta. Costurile de intretinere al acestui tip de constructii este semnficativ redus iar rezistenta in timp este una durabila. Halele industriale si de productie variaza in functie de nevoile clientului. Chiar daca ai nevoie de o hala de marfa de dimensiuni mai reduse sau ai nevoie de un depozit de dimensiuni mai mari, Hale Mexi va gasi solutia potrivita pentru cerintele tale.

Hala agrozootehnica
Hala agrozootehnica

Halele agro-zootehnice pe structura metalica usoara cuprind: crescatorii de animale, grajduri, adaposturi, depozite cereale etc. Sunt dezvoltate cu tehnologie de ultima generatie, permit un flux de lucru optim si iluminat natural optimizat. Halele metalice reprezinta o varianta atractiva si special gandita pentru fermieri si agricultori. Nevoile tale specifice pot fi indeplinite cu usurinta, astfel incat animalele sa fie adapostite in conditii optime iar cerealele sa aiba un mediu potrivit acestora.

Hale frigorifice și pentru industria alimentară
Hale frigorifice și pentru industria alimentară

Realizarea halelor frigorifice este o investitie importanta din acest domeniu dar una rentabila pe un termen lung. Depozitele frigorifice pot fi: cu linii de prelucrare, cu spatii de depozitare, de congelare etc. Acest tip de constructii implica costuri reduse de executie si nu necesita intretinere in timp, fiind folosita structura integral zincata de nivel superior care rezista la coroziuni.

Hala etajata cu birouri interioare
Hala etajata cu birouri interioare

Proiectam si producem hale metalice din otel de rezistenta sporita, etajate cu birouri interioare situate la etaj. Structura halelor cu birouri interioare este din profile zincate fiind cunoscut faptul ca acestea sunt rezistente in timp fara sa aiba nevoie de vopsire periodica sau orice alta intretinere. Ca producator si constructor de hale metalice, optimizam solutiile noastre constructive pentru a ne adapta cerintelor afacerii tale.

Hala cu cladire de birouri
Hala cu cladire de birouri

De la o hala standard pana la un proiect personalizat, cum ar fi o hala impreuna cu o cladire de birouri, Hale Mexi iti ofera solutia. Cu diferite tipuri de arhitecturi, pentru a satisface cerintele tale. O astfel de cladire poate optimiza activitatea afacerii tale, tinand cont de faptul ca birourile se afla in acelasi corp cu hala, indiferent de destinatia acesteia. Garantam calitate si durabilitate si iti oferim un termen scurt de construire.

Servis auto, camioane, garaje
Servis auto, camioane, garaje

Mexi iti construieste proiectul pentru a satisface cerintele tale arhitecturale, cu diferite tipuri de inchideri. Proprietarii service-urilor auto si mecanicii au parte de un spatiu de lucru suficient. In halele Mexi de diferite dimensiuni, puteti repara masini sau camioane. Iti venim in ajutor inclusiv cu realizarea zonei de intampinare clienti.

Acoperișuri copertine, soproane
Acoperișuri copertine, soproane

Sorpoanele metalice sunt o alternativa moderna ce poate fi utilizata pentru a depozita utilaje, nutret sau pentru a proteja utilaje. Realizam structuri metalice din profile zincate, pereti partial sau complet inchisi, poate fi acoperit cu tabla cutata sau panouri sandwich. Structura poate fi proiectata, livrata si montata oriunde in tara, avand si posibilitatea ca oricand sa fie demontata.

Acoperișuri copertine, soproane
Clădiri birouri, compartimentari, magazin de prezentare

Cladirile de birouri, fie ca au un singur etaj sau mai multe, indeplinesc numeroase cerințe. Acestea reprezinta, in primul rand, compania si principiile acesteia. Eficienta acestor cladiri este strans legata de un climat de lucru optim. Iti oferim solutii durabile si practice pentru magazine de prezentare, indiferent de domeniul acestora.

Containere, construcții modulare
Containere, construcții modulare

Acestea pot fi utilizate in diferite domenii de activitate, de exemplu in industrie sau comert, pentru evenimente, ca si element de legatura sau ca si spatiu de depozitare pentru santiere. Containerele pot fi de diferite marimi si cu diferite optiuni de echipare, inclusiv usa sau geam daca este nevoie.