CE simbol ISO Certified Eurocode 3 TUV logo
Manager zonă: +40 771 029 309 E-mail: hale@mexi.ro

Termeni și condiții

Vă mulțumim că ați accesat site-ul halemexi.ro . Prin utilizarea site-ului halemexi.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare din termenii și condițiile site-ului, aveți dreptul de a înceta imediat utilizarea.

1. Introducere

S.C. Mexi Web Project S.R.L., cu sediul în str. Sofiei nr. 32 C, Oradea, Bihor, inregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J05/998/2012 și având cod fiscal nr. RO30377305, e-mail Case@mexi.ro denumită în continuare Hale MEXI®, activează în domeniul construcțiilor civile și industriale (case familiale, spații de birouri, spații comerciale, hale).

2. Definirea unor termeni

Beneficiar - Persoană fizică sau juridică care dorește să realizeze o construcție.

Partener - Producător, companie de construcții, Birou de proiectare sau Instituție Financiară care poate primi datele de contact ale Beneficiarilor din partea noastră în vederea realizării lucrărilor solicitate de Beneficiar.

Proiecte de case - Proiecte afisate pe site-ul nostru.

Finanțare - Consultanță în vederea obținerii unui credit. Obținerea acestuia este condiționată de îndeplinirea condițiilor de eligibilitate financiară și poate fi supus plății unor taxe sau comisioane.

Promoții - Oferte de materiale de construcții direct de la producător, cu discounturile exclusiv aferente pentru Hale MEXI®. Fiecare promoție în parte are propriile reguli de acordare.

Garanție pe viață - Garanție oferit de către Hale MEXI® pentru structura metalică și are o perioadă de valabilitate de 50 de ani.

3. Utilizarea website-ului și a informațiilor prezentate pe acesta

a. Prețurile afișate pe website-ul halemexi.ro sunt orientative, calculate în funcție de suprafața construită pentru fiecare proiect, excluzând alei, împrejmuiri exterioare și amenajări peisagistice. Prețul final al construcției diferă de la caz la caz în funcție de factorii externi (locația construcției, terenul pe care se va construi, materialele solicitate de beneficiar, etc).

b. Legat de costurile pentru realizarea fundației, acestea sunt calculate cu aproximație (este luată o medie la nivel național, pentru un teren drept, fără înclinație), aceasta calculându-se concret în momentul în care beneficiarul ne prezintă un studiu geotehnic și un plan topografic al terenului pe care urmează să fie ridicată construcția.

c. Toate informațiile prezentate pe website-ul halemexi.ro sunt informative și generaliste. Pentru a obține informații detaliate asupra unui proiect prezentat, este nevoie să ne contactați sau să ne puneți la dispoziție datele d-voastră de contact pentru a vă putea pune la dispoziție toate detaliile necesare.

d. Proiectele afișate pe website-ul halemexi.ro au de asemenea caracter orientativ, informații detailate cu privire la sistemele constructive, materiale, etc. folosite regăsindu-se în secțiunea “Afla mai multe despre ficeare tip de constructie. Descarca PDF.”

e. Cotele proiectelor afișate pe site au de asemenea caracter informativ și pot aparea diferențe de dimensiuni.

f. Folosirea acestui website, a serviciilor conținute în el, este gratuită, dar sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și deci utilizator al website-ului halemexi.ro ești de acord să respecți aceste reguli și vei fi în exclusivitate răspunzător pentru tot ceea ce întreprinzi în legătură cu halemexi.ro.

g. Pentru a putea beneficia de toate avantajele promoțiilor afișate la rubrica “Promoții” (livrare, transportul gratuit, etc.), va trebui să ne puneți la dispoziție căi de acces către șantier pentru autovehicule de mare tonaj, spațiu de depozitare, etc., în caz contrar responsabilitatea cu transportul și depozitarea materialelor vă va reveni.

4. Hale MEXI® își rezervă dreptul de:

a. A selecta clientela.

b. A nu fi răspunzător în vreun fel pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire corectă a informațiilor prezentate pe site și pentru orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de neplăceri.

c. A modifica oricând termenii și condițiile de utilizare fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm să consultați acest document periodic pentru a putea identifica eventualele modificări. Acest site este oferit în această formă fără alte garanții.

d. A modifica în orice moment structura, conținutul și serviciile oferite de halemexi.ro și de a putea suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a website-ului halemexi.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor, iar întrucât aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, dumneavoastră vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați. Hale MEXI® își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare în cadrul anumitor servicii ale website-ului (menționate în mod explicit la respectivele servicii) care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a halemexi.ro.

e. A modifica, schimba sau anula fără nici o notificare în prealabil a promoțiilor aflate la secțiunea “Promoții”.

5. Proprietatea intelectuală

a. Întregul conținut al site-ului halemexi.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea deținătorului domeniului de internet: halemexi.ro și a colaboratorilor săi, drepturile de proprietate intelectuală fiind protejate de lege.

b. Dreptul de proprietate intelectuală al tuturor proiectelor prezente pe acest sit web (halemexi.ro) și a imaginilor, randărilor, elementelor grafice, fotografiile, desenele, planurile aparțin companiei S.C. Mexi Web Project S.R.L. cu sediul social declarat în str. Sofiei nr. 32 C, Oradea, județul Bihor, România, inregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J05/998/2012 și având cod fiscal nr. RO30377305. Toate mărcile înregistrate sunt folosite în mod exclusiv pentru informare și rămân proprietatea celor care le-au creat și dețin dreptul de proprietate intelectuală. Conținutul tuturor elementelor conținute, incluzând proiectele, imaginile, randările, elementele grafice, fotografiile, desenele, planurile sunt protejate de legile europene și internaționale (în particular de prevederile Actului din 3 Februarie 1994 asupra drepturilor de proprietate intelectuală și drepturile conexe precum și de prevederile Actului din 16 Aprilie 1993 pentru Combaterea Competiției Nedrepte). Copierea, modificarea și transmiterea pe cale electronica sau prin orice altă metodă, duplicarea, folosirea sau distribuția proiectelor incluse pe acest site este permisă doar cu acordul companiei S.C. Mexi Web Project S.R.L.. Folosirea informațiilor disponibile pe site-ul web sau a serviciilor se poate realiza doar în condițiile Legii. Materialele care nu sunt proprietatea companiei S.C. Mexi Web Project S.R.L. sunt semnalate în mod corespunzator.

c. Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă.

d. Website-ul halemexi.ro include secțiuni care cuprind conținut în format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

e. În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența legii dreptului de autor, vă rugăm să ne contactați pentru a putea lua măsurile care se impun.

6. Protecția datelor cu caracter personal

a. Conform DECIZIEI nr. 23 din 26 martie 2012 privind stabilirea cazurilor în care nu este necesară notificarea prelucrării unor date cu caracter personal emisă de președintele Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, notificarea prelucrării datelor cu caracter personal nu este necesară în următoarele cazuri: art. 1 lit f) când prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuată în scopul intermedierii tranzacțiilor imobiliare.

b. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, administratorul site-ului are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea acestora.

c. Hale MEXI® poate derula în orice moment campanii publicitare și/sau promoții în orice secțiune din site. Campaniile și promoțiile derulate nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor și pot fi schimbate oricând fără a necesita anunțarea prealabilă.

7. Politica de Confidențialitate

Prin utilizarea site-ului halemexi.ro, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor:

a. Informații de colectare și utilizare

În timp ce utilizați site-ul nostru, vă putem ruga să ne furnizați informații personale de identificare, ce pot fi folosite pentru a vă contacta sau pentru a vă identifica. Informațiile personale de identificare includ, dar nu se limitează la numele dvs. ("Informații personale").

b. Log Data

La fel ca mulți operatori de site-uri, vom colecta informații pe care browser-ul dvs. îl transmite de fiecare dată când ne vizitați site-ul.("Log Data"). Acest Log Data poate include informații cum ar fi: adresa Internet Protocol a computerului dvs.("IP"), tipul de browser, versiunea de browser, paginile site-ului nostru pe care le vizitați, ora și data vizitei dvs., timpul petrecut pe aceste pagini și alte statistici.

c. Cookie-urile

Cookie-urile sunt fișiere cu cantitate mică de date, care pot include un identificator unic anonim.

Cookie-urile sunt trimise la browser-ul dvs. de pe un website și stocate pe hard disk-ul computerului dvs.

La fel ca multe site-uri, vom folosi "cookie-urile" pentru a colecta informații. Puteți instrui browser-ul să refuze toate cookie-urile sau să indice momentul în care un cookie este trimis. Cu toate acestea, dacă nu acceptați cookie-uri, s-ar putea să nu fiți în măsură să utilizați unele secțiuni ale site-ului nostru.

d. Securitate

Securitatea informațiilor personale este importantă pentru noi, dar nu uitați că nici o metodă de transmitere prin Internet sau metodă de stocare electronică este 100% sigură. În timp ce noi ne străduim să utilizăm mijloace acceptabile comercial pentru a vă proteja informațiile personale, nu putem garanta securitatea absolută.

e. Modificări la această Politică de confidențialitate

Hale MEXI® poate modifica această Politică de confidențialitate periodic. Vă vom notifica de orice schimbare prin postarea noii Politici de confidențialitate pe site. Vă recomandăm să consultați acest document periodic pentru a putea identifica eventualele modificări.

f. Modificări ale informațiilor prezentate pe site-urile noastre

Permanent se fac completări și modificări pe toate site-urile. Datorită Fluxului de informații foarte mare care vine dintre partenerii noștri bancari și/sau dezvoltatori imobiliari este posibil ca anumite capitole din prezentarea produselor bancare și a proiectelor imobiliare să nu fie actualizate în aceeași zi. Prin urmare, ne cerem scuze pentru eventualele inadvertențe și vă asigurăm că la momentul în care veți intra în contact cu unul dintre consultanții noștri veți primi pe email ultimele noutăți.

g. Contactați-ne

Dacă aveți orice intrebări cu privire la această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.